Και Μιχάλη, καλημέρα!
Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για τους κόκκους κεφίρ που είχα παραλάβει από το κατάστημα σας.
Έπειτα, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: όταν φτιάχνω κεφίρ στο 24ωρο γύρο από τους κόκκους κεφίρ δημιουργείται ένα κρεμώδης υλικό, αυτό πρέπει να το απομονώνω, ή μήπως πρέπει να το ανακατεύω, να ομογενοποιείται και να το πίνω;
Όπως επίσης, τώρα που ο μύκητας έχει μεγαλώσει πως θα μπορούσα να ενημερώσω πιθανούς επόμενους ενδιαφερόμενους για να τους δώσω;
Σας "ευχαριστω" εκ τον προτερων,
Χαιρετισμούς
Γιάννης Βασιλάτος